Smaakvol genieten aan de Ringvaart!

Gelegen tussen Haarlem en Amsterdam ligt ontmoetingsplek Brasserie Het Gemaal. Vanaf 2011 hebben wij het geheel omgetoverd tot een hedendaagse horecagelegenheid waar de gasten heerlijk kunnen lunchen, borrelen en dineren op één van de mooiste plekken in de Haarlemmermeer met gratis parkeergelegenheid.

Het Gemaal beschikt over een gezellig en knus restaurant, een serre en een uitgebreid terras op het zuiden met uitzicht over de Ringvaart. Er is zelfs een privé-aanlegsteiger voor boten. Daarnaast is The Style Outlet Amsterdam en Sugar City ook op een steenworp afstand. Ons team verwelkomt u graag in het leukste tentje van Halfweg.

Specials

Ontdek de culinaire verrassing van de maand bij ons. Onze keukenbrigade heeft een heerlijk seizoensgebonden driegangenmenu samengesteld, speciaal voor u! Geniet van een avond vol smaakvolle gerechten, waarbij u kunt kiezen tussen heerlijke vis- en vleesgerechten. De rest blijft een verrassing. 

staff

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Tafel 4 Horeca Groep bestaat uit drie restaurants, namelijk Brasserie Het Gemaal in Halfweg, Restaurant Long Island in Hoofddorp en Brasserie Spoorhuis Mijdrecht.

Wil jij onderdeel worden van ons team? Al onze openstaande vacatures zijn te vinden via de knop ‘Onze vacatures’ hiernaast! 

Staat de functie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Het is altijd mogelijk om je CV met motivatiebrief alsnog op te sturen. Dit kan naar: personeel@tafel4.nl. Vergeet niet om aan te geven dat je solliciteert voor Brasserie het Gemaal! 

Arrangementen

Vanaf tien personen voor lunch of diner bieden wij arrangementen aan voor uw gezelschap. Door de ruime capaciteit in het restaurant of in de serre kunnen wij meerdere groepen ontvangen. Ook kunt u heerlijk komen borrelen op ons winterterras.

Ook is Brasserie Het Gemaal volledig af te huren voor uw lunch, borrel, diner, verjaardag, etc. Voor een gepaste offerte op maat kunt u mailen naar welkom@brasseriehetgemaal.nl

Arrangementen Restaurant Long Island

Met een groep van 10-50 personen (besloten) lunchen, dineren of borrelen, maar liever in Hoofddorp? Kijk dan naar de verschillende arrangementen die wij aanbieden. Een mooie locatie aan de Toolenburgerplas, waar het in zowel de winter als in de zomer heerlijk is om plaats te nemen.

Arrangementen Brasserie Spoorhuis Mijdrecht

In de buurt van Mijdrecht? Kom dan langs bij ons in Brasserie Spoorhuis Mijdrecht. Deze prachtige locatie in het oude stationsgebouw van Mijdrecht is de ultieme plek om te genieten met een groep van 10 of meer personen voor een lunch, borrel of diner. 

Zakelijk

211-lvffood.com--17-20211004

Zakelijk

Voor zakelijke bijeenkomsten verwijzen wij u graag door naar Restaurant Long Island of Brasserie Spoorhuis Mijdrecht. Mede door de goede bereikbaarheid, gratis parkeren en centrale ligging zijn beide locaties bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Dit is zeven dagen per week van ’s ochtends tot ’s avonds mogelijk en kan in één van onze vergaderruimtes. Klik op een van onderstaande buttons voor de arrangementen met alle informatie.

Tafel 4 Horeca Groep

Door het succes van Brasserie Het Gemaal, hebben wij in 2017 Restaurant Long Island overgenomen. Tussentijds is B&D Catering Hospitality Support toegevoegd aan de organisatie. Inmiddels is ook Brasserie Spoorhuis Mijdrecht aan het portfolio toegevoegd en hebben wij een overkoepelende naam bedacht. 

Bij Tafel 4 Horeca Groep moet men zich thuis voelen in onze restaurants en te allen tijde de gastvrijheid ervaren die hoort bij een familiaire sfeer.

Kortom, van een weiland tot fabriekshal, van duizend bitterballen tot chique vijfgangendiner, van meetings room tot bruiloften ons dynamische team kan alle disciplines verzorgen.

Overnachten in Mijdrecht

Overnachten in Mijdrecht

Bij onze andere locatie, Brasserie Spoorhuis Mijdrecht, is het ook mogelijk om te overnachten. Deze locatie heeft vijf sfeervolle kamers volledig ingericht door Rivièra Maison. Bij deze authentieke locatie is veel aandacht besteed aan de historie van het pand en de moderne cultuur van nu. Wij willen onze gasten deelgenoot maken van onze liefde voor de horeca, gastvrijheid en samen met een gedreven team van deze unieke gelegenheid een succes maken in de Ronde Venen. 

B&D Catering Hospitality Support

Sinds de start van B&D Catering Hospitality Support zijn wij werkzaam als party/hospitalitymanagers voor verschillende toonaangevende cateraars en evenementenbureaus. Deze evenementen vinden onder andere plaats in het Olympisch Stadion, Johan Cruyff ArenA, Ziggodome en Ahoy Rotterdam. Naast deze onderscheidende locaties kan B&D ook goed uit de voeten op uw bedrijfs- of privé locatie.

Wij maken graag een offerte op maat voor uw partij of evenement. Natuurlijk komen wij ook graag bij uw thuis of op kantoor. Wij denken ook graag mee met de overige zaken voor uw evenement, zoals bijvoorbeeld een tent, audiovisueel, entertainment en decoratie etc.

Gasten op de juiste manier benaderen en te anticiperen op hun wensen. Dit is een cruciaal uitgangspunt om elk event succesvol te laten verlopen.

Volg ons via Instagram