Smaakvol genieten aan de Ringvaart!

Het goede van vroeger meenemen naar het heden: een mooi voorbeeld hiervan is Brasserie het Gemaal in Halfweg. Vanaf 2011 hebben wij het geheel omgetoverd tot een hedendaagse ontmoetingsplek waar de gasten heerlijk kunnen lunchen, borrelen en dineren op één van de mooiste plekken in de Haarlemmermeer.

Het Gemaal beschikt over een gezellig en knus restaurant, een serre en een uitgebreide terras op het zuiden. Er is zelfs een privé-aanlegsteiger voor boten. Zien we u snel in het leukste tentje van Halfweg? 

staff

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Tafel 4 Horeca Groep bestaat uit drie restaurants, namelijk Brasserie Het Gemaal in Halfweg, Restaurant Long Island in Hoofddorp en Brasserie Spoorhuis Mijdrecht (opent medio 2023). 

De sfeer van de locaties is te omschrijven als familiair, bijzonder gezellig en ongedwongen. Dit is iets wat al onze medewerkers uitstralen naar onze gasten.

Wil jij hier onderdeel van zijn, lees dan snel verder. Er zijn binnen alle drie de locaties verschillende functies beschikbaar in zowel de keuken als in de bediening. Doordat wij een aantal ervaren en deskundige leermeesters in huis hebben is er ook ruimte voor verschillende soorten stages. Zie hieronder onze beschikbare vacatures voor alle drie de locaties.

Specials

Er is maandelijks een menu van de Chef, dit is een seizoensgebonden driegangenmenu waarbij gekozen kan worden tussen vis of vlees. Daarnaast hebben we ook een Chef Special. De rest blijft een verrassing. 

Zie voor de specials van de maand het krijtbord in het restaurant of vraag het één van onze medewerkers.

Arrangementen

Arrangementen

Vanaf tien personen voor lunch of diner bieden wij arrangementen aan voor uw gezelschap. Door de ruime capaciteit in het restaurant of in de serre kunnen wij meerdere groepen ontvangen. Ook kunt u heerlijk komen borrelen op ons winterterras.

Midden oktober starten we met een nieuwe menukaart, onze arrangementen zullen hierop aangepast worden.

Arrangementen Restaurant Long Island

Met een groep van 10-50 personen (besloten) lunchen, dineren of borrelen, maar liever in Hoofddorp? Kijk dan naar de verschillende arrangementen die wij aanbieden. Een mooie locatie aan de Toolenburgerplas, waar het in zowel de winter als in de zomer heerlijk is om plaats te nemen.

Arrangementen Brasserie Spoorhuis Mijdrecht

In de buurt van Mijdrecht? Kom dan langs bij ons in Brasserie Spoorhuis Mijdrecht. Deze prachtige locatie in het oude stationsgebouw van Mijdrecht is de ultieme plek om te genieten met een groep van 10 of meer personen voor een lunch, borrel of diner. 

Zakelijk

211-lvffood.com--17-20211004

Zakelijk

Voor zakelijke bijeenkomsten verwijzen wij u graag door naar Restaurant Long Island. Mede door de goede bereikbaarheid, gratis parkeren en centrale ligging is Restaurant Long Island bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Dit is mogelijk van maandag t/m zondag en kan in één van onze drie vergaderruimtes. Klik op onderstaande button voor de arrangementen met alle informatie.

Tafel 4 Horeca Groep

Door het succes van Brasserie Het Gemaal, hebben wij in 2017 Restaurant Long Island overgenomen. Tussentijds is B&D Catering Hospitality Support toegevoegd aan de organisatie. Inmiddels is ook Brasserie Spoorhuis Mijdrecht aan het portfolio toegevoegd en hebben wij een overkoepelende naam bedacht voor de toekomst.

Bij Tafel 4 Horeca Groep moet men zich thuis voelen in onze restaurants en te allen tijde de gastvrijheid ervaren die hoort bij een familiaire sfeer.
Kortom, van een weiland tot fabriekshal, van duizend bitterballen tot chique vijfgangendiner, van meetings room tot bruiloften ons dynamische team kan alle disciplines verzorgen.

Overnachten in Mijdrecht

Foto Kamer

Overnachten in Mijdrecht

Bij onze andere locatie, Brasserie Spoorhuis Mijdrecht, is het ook mogelijk om te overnachten. Deze locatie heeft vijf sfeervolle kamers volledig ingericht door Riviera Maison. Bij deze authentieke locatie is veel aandacht besteed aan de historie van het pand en de moderne cultuur van nu. Wij willen onze gasten deelgenoot maken van onze liefde voor de horeca, gastvrijheid en samen met een gedreven team van deze unieke gelegenheid een succes maken rondom de Ronde Venen. Indien u een kamer wil boeken, klik dan op onderstaande button.

B&D Catering Hospitality Support

Sinds de start van B&D Catering Hospitality Support zijn wij werkzaam als party/hospitalitymanagers voor verschillende toonaangevende cateraars en evenementenbureaus. Deze evenementen vinden onder andere plaats in het Olympisch Stadion, Johan Cruyff ArenA, Ziggodome en Ahoy Rotterdam. Naast deze onderscheidende locaties kan B&D ook goed uit de voeten op uw bedrijfs- of privé locatie.

Wij maken graag een offerte op maat voor uw partij of evenement. Natuurlijk komen wij ook graag bij uw thuis of op kantoor. Wij denken ook graag mee met de overige zaken voor uw evenement, zoals bijvoorbeeld een tent, audiovisueel, entertainment en decoratie etc.

Gasten op de juiste manier benaderen en te anticiperen op hun wensen. Dit is een cruciaal uitgangspunt om elk event succesvol te laten verlopen.

Volg ons via Instagram