Gezellig eten, borrelen en logeren in een oud station!

Brasserie Spoorhuis Mijdrecht biedt genoeg ruimte om te kunnen werken, uitgebreid te lunchen en om dit over te laten gaan in een gezellige borrel. De avonden staan in het teken van lekker eten en daarna weer uitgebreid borrelen met ruime keuze uit bieren van de tap en op fles, cocktails en lekkere wijnen, met onze bar als stralend middelpunt en het hart van het Spoorhuis.  

Tevens bieden wij gelegenheid gasten te ontvangen in een besloten ruimte (de Coupé). Het Spoorhuis heeft behalve een fijne Brasserie ook vijf prachtige kamers waar kan worden gelogeerd in een unieke ambiance. We hebben hierbij zoveel mogelijk getracht u als gast een warm en welkom gevoel te bieden. 

Specials

Er is maandelijks een menu van de Chef, dit is een seizoensgebonden driegangenmenu waarbij gekozen kan worden tussen vis of vlees.

Overnachten in Mijdrecht

Overnachten in Mijdrecht

Bij Brasserie Spoorhuis Mijdrecht is het ook mogelijk om te overnachten. Wij bieden vijf sfeervolle kamers volledig ingericht door Rivièra Maison. Bij onze authentieke locatie is veel aandacht besteed aan de historie van het pand en de moderne cultuur van nu. Wij willen onze gasten deelgenoot maken van onze liefde voor de horeca, gastvrijheid en samen met een gedreven team van deze unieke gelegenheid een succes maken rondom de Ronde Venen. Indien u een kamer wil boeken, klik dan op onderstaande button.

Vacature

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Tafel 4 Horeca Groep bestaat uit drie restaurants, namelijk Brasserie Het Gemaal in Halfweg, Restaurant Long Island in Hoofddorp en Brasserie Spoorhuis Mijdrecht.

Wil jij onderdeel worden van ons team? Al onze openstaande vacatures zijn te vinden via de knop ‘Onze vacatures’ hiernaast! 

Staat de functie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Het is altijd mogelijk om je CV met motivatiebrief alsnog op te sturen. Dit kan naar: personeel@tafel4.nl.Vergeet niet om aan te geven dat je solliciteert bij Brasserie Spoorhuis Mijdrecht!

Arrangementen

Arrangementen

Vanaf tien personen voor lunch of diner bieden wij arrangementen aan voor uw gezelschap. Door de ruime capaciteit in het restaurant en de Private Dining (de Coupé) kunnen wij meerdere groepen ontvangen.

Arrangementen Brasserie Het Gemaal

Met een groep van tien of meer personen lunchen of dineren, maar liever tussen Haarlem en Amsterdam in? Kijk dan naar de lunch- en dinerarrangementen die wij aanbieden in Brasserie Het Gemaal in Halfweg. Een mooie locatie aan Ringvaart, aan het water waar het in zowel de winter als in de zomer heerlijk is om plaats te nemen.

Arrangementen Restaurant Long Island

Met een groep van 10-50 personen (besloten) lunchen, dineren of borrelen, maar liever in Hoofddorp? Kijk dan naar de verschillende arrangementen die wij aanbieden. Een mooie locatie aan de Toolenburgerplas, waar het in zowel de winter als in de zomer heerlijk is om plaats te nemen.

Zakelijk

Foto's Riviera - 31-08-23 (28)

Zakelijk

Vergaderen is mogelijk van maandag t/m zondag en kan in onze Private Dining (de Coupé). Klik op onderstaande button voor het arrangement met alle informatie. Liever vergaderen in Hoofddorp? Kijk dan naar de mogelijkheden bij Restaurant Long Island. 

Tafel 4 Horeca Groep

Door het succes van Brasserie Het Gemaal, hebben wij in 2017 Restaurant Long Island overgenomen. Tussentijds is B&D Catering Hospitality Support toegevoegd aan de organisatie. Inmiddels is ook Brasserie Spoorhuis Mijdrecht aan het portfolio toegevoegd en hebben wij een overkoepelende naam bedacht voor de toekomst.

Bij Tafel 4 Horeca Groep moet men zich thuis voelen in onze restaurants en te allen tijde de gastvrijheid ervaren die hoort bij een familiaire sfeer.

Kortom, van een weiland tot fabriekshal, van duizend bitterballen tot chique vijfgangendiner, van meetings room tot bruiloften ons dynamische team kan alle disciplines verzorgen.

B&D Catering Hospitality Support

Sinds de start van B&D Catering Hospitality Support zijn wij werkzaam als party/hospitalitymanagers voor verschillende toonaangevende cateraars en evenementenbureaus. Deze evenementen vinden onder andere plaats in het Olympisch Stadion, Johan Cruyff ArenA, Ziggodome en Ahoy Rotterdam. Naast deze onderscheidende locaties kan B&D ook goed uit de voeten op uw bedrijfs- of privé locatie.

Wij maken graag een offerte op maat voor uw partij of evenement. Natuurlijk komen wij ook graag bij uw thuis of op kantoor. Wij denken ook graag mee met de overige zaken voor uw evenement, zoals bijvoorbeeld een tent, audiovisueel, entertainment en decoratie etc.

Gasten op de juiste manier benaderen en te anticiperen op hun wensen. Dit is een cruciaal uitgangspunt om elk event succesvol te laten verlopen.

Volg ons via Instagram